Pages

Tuesday, April 19, 2011

Semester Three Conclusion!!~

|Assalamualaikum|
orang panggil im, imran, yan, wei, hoi, woi dan banyak lagi
tapi nama sebenar Muhammad Imran bin Mazlan
5hb April merupakan hari tanah tumpah 
-nya darah ku 
di Hospital Besar Dungun
pada tahun 1989.

 so, nak di pendek kan cerita.
dah 3 semester berada di UiTM Segamat, Johor.
dpt ramai kawan sangat2
awek? xdpt lg.. 
awek kt segamat ni banyak hot2.
tu yg susah tuh nk try.
so, biakan je.. kawan is the most important.

tros kepada aktiviti yang dijalankan semester nieh.
semuanya memberi memori yang sangat bermakna buat saya
klau bagi diorg tu saya tak taw.
biar lah apa orang nak fikir kan.


DCS Semester Opening Ceremony
Opening Ceremony, program ni lah dimana Coordinator Program berucap
dan membentangkan laporan akademik pada semester hadapan.
Prestasi budak CS tidak memuaskan so, KP meleter perkara yg mebina
supaya pelajar menggandakan usaha mereka. 
thx Pn. Noor Azrin!!

Induksi Part1


 Induksi Part 1 antara aktiviti yang saya tunggu2.
bukan nk buli diorang.
tp nk berkenalan dengan mereka.
nasib diorg same je cam budak kelas saya.
intake yg sikit, satu kelas je
so, why not berkenal2an.
CR Part1 : Hakim Ishak :: tdo dalam perjalanan ke bekok, Lokasi Induksi. haha




Keseronokan program ni hanya dirasai oleh mereka yang terlibat. believe it.



FSKM Community Outreach Programme
 Community Outreach Programme ni adalah program sekolah angkat.
bukan kitorang yang angkat skolah ni.
tapi, kitorang datang kesekolah SMK Seri Jementah
untuk membantu pelajar2 dalam pelajaran mereka
subjek-subjek yang terlibat seperti :
mathematic, english, computer
memang seronok la layan karenah budak2 sekolah nieh
acah2 je tgh ajar budak. haha

Student Voice Ad-Hoc
Student Voice ni program MPP untuk menyelesaikan masalah pelajar.
saya berpeluang untuk menjadi ad-hoc untuk event tersebut.
waaaaaahh!!! memang best la kan. MPP beb. bukan calang2 tuh.
Comp Fest 2011
Comp Fest adalah computer festival yang bakal di jadikan program tahunan CS
program yang memberi peluang pelajar untuk pelajari sesuatu di luar silibus.
dan pelajar berpeluang untuk menyertai pertandingan yang di anjurkan.

KPT-UiTM Orienteering 1Malaysia

yang last skali kat post ni la. banyak lagi event cooming soon. hehe
Orienteering 1malaysia ni memang best kalau dapat join.
dapat baju tuh. waah. best2.
tp experience tu yang paling penting after all.





sekian saja post ni dari saya.
sekiranya ada silap dan salah
mintak tolong ajarkan
terkasar bahasa
bahasa campur
typo
tersinggung perasaan orang
ku susun sepuluh jari memohon maaf.
Assalamualaikum

10 comments:

*cik*reen* said...

bru buat blog ye....... rjin gak ko bebel.. haha

sha.saje said...

x bole blah pic akim tga tito 2 kan..haha

Imran Mazlan said...

reen : haha. nk bebel dpn nnt korg xsuke. haha.

sha : haha. mmg pon. =P

chokolat whitier...... said...

owh...
ada blog rupa nyer.....
hehehe..........

Imran Mazlan said...

baru je buat. hehe

the LADY said...

da conclusion da ? :P

Imran Mazlan said...

jija : da la. next sem nk msok pt 4 da. haha

embunpagi said...

tefakkkkkkkk.
aku kena prank! hahahaha

Muhammad Syafiqqullah said...

wah IMRAN sgt bergaya lah kalau menaip...
=P

the LADY said...

ceht . sengal :P